KYD

KYD
KYD

WELCOME

Green Hornet

Ahad, 11 Julai 2010

Petrov dilepaskan oleh Manchester City

Pemain tengah Bulgaria Petrov, yang syarat-syarat yang dipersetujuidengan kelab minggu lepas selepas dilepaskan oleh Manchester City pada penghujung musim lepas, telah menulis surat satu urus janji duatahun.
"Dia seseorang saya pernah mengagumi buat sekian lama kerana beliauseorang pemain bertaraf dunia dan ini satu menandatangani hebat untukkelab, " Coyle memberitahu laman web kelab rasmi.
"Sejauh saya adalah bimbang dia mungkin salah satu pemindahanBosman terbaik boleh didapati. Untuk cuba kepada pembelian dia padapasaran tahun lepas kemudian ia akan menelan belanja anda 5million dengan mudah.
"Dia telah memainkan dalam sebelasan Manchester City - satu yang ialah

city menandatangani Toure

- 0

Tiada butir-butir kewangan telah dibongkar berumur 27 tahun langkah, yang datang dua hari selepas penangkapan oleh City pemain sayapValencia David Silva.
Toure, yang bermain untuk Ivory Coast dalam Piala Dunia di mana mereka telah disingkirkan dalam peringkat kumpulan, menyertaiabangnya Kolo dalam Roberto Mancini skuad Eastlands, dan akan mengambil satu percutian sebelum menyertai lawatan sebelum musimCity Amerika Syarikat.
"Ini satu lagi menandatangani hebat untuk Manchester City dan saya adalah sangat gembira Yaya telah menghubungi kami; dia seorangpemain sangat baik, " pengurus Mancini memberitahu laman web kelab.
"Setiap orang tahu Yaya ialah satu pemain

penyerang Marouane Chamakh ke arsenal

Arsenal telah menamatkan menandatangani pemain pertahananPerancis Laurent Koscielny dari Lorient untuk satu bayaran tidak diketahui, kelab Liga Perdana berkata pada hari Rabu.
"Koscielny ialah satu pemain pertahanan tengah dengan keupayaan besar yang mempersembahkan musim lepas sangat baik untuk Lorient, "Pengurus Arsenal Arsene Wenger berkata pada laman web kelab(www.arsenal.com).
"Kami mengenal pasti dia sebagai satu haf tengah sangat kuat, yangtelah membuat kemajuan besar amat cepat. Dia telah membuktikan diasecara mental kuat, dia satu pejuang dan satu pesaing sangat kuat. Koscielny ialah satu tambahan besar untuk skuad kita."
Koscielny berumur 24 tahun, yang juga akan melayakkan bermain

Jovanovic joins Liverpool


Ke hadapan Serb Milan Jovanovic telah akhirnya selesai langkah lamaditunggunya ke Liverpool selepas menandatangani satu kontrak tigatahun.
Berumur 29 tahun ialah satu wakil bebas selepas perjanjiannya dengankelab Belgium Standard Liege tamat tempoh di penghujung musim danlangkah itu dilapik oleh ke atas bekas pengurus Rafael Benitez sebelumpemergiannya pada permulaan Jun.
Walaupun cadangan-cadangan banyak Benitez boleh berusahamelancarkan satu percubaan saat-saat terakhir untuk merampasperjanjian Liverpool dan pemain sentiasa yakin dia akan bergerak ke Merseyside dan yang kini telah disahkan.
Berumur 29 tahun, yang mencatat pemenang Serb dalam kejutan mereka World

Benayoun menyalahkan Benitez untuk pintu keluar Liverpool


- 0


Benayoun, yang berganding Chelsea untuk satu bayaran tidak diketahuipada 2 Julai, menyalahkan Benitez - siapakah telah juga meninggalkankelab untuk Internazionale - untuk keputusannya untuk meninggalkanAnfield.
Dia memberitahu News Dunia: "Saya membuat fikiran saya untukmeninggalkan sekian lama dahulu disebabkan oleh Benitez. Dia tidak pernah melayan saya dengan penghormatan saya berhak.
"Jika saya telah bermain dengan baik, saya tidak merasakan dia memberisaya mengkreditkan. Bila saya mencatat, saya masih dijangka menjadidaripada pasukan permainan hampir. Dan apabila peminat-peminatmahu saya bermain, Benitez memberitahu saya dia tidak dapat mengertimengapa."