KYD

KYD
KYD

WELCOME

Green Hornet

Ahad, 15 Julai 2012

20 Julai The Red Warriors Akan Melakar Sejarah Tersendiri


20 Julai nanti The Red Warriors Akan Melakar Sejarah Tersendiri dipersada bola sepak di malaysia, apabila buat buat julung-julung kalinya pasukan negeri akan menentang club dari liga BPL iaitu yang Queen Park Renger. Ini kali pertama pasukan BPL menentang pasukan negeri (bukan pasukan negara atau campuran seperti Sabah Selection). Mari kita  sama-sama penuhkan stadium shah alam untuk bagi sorakan dan sokongan ke para-para pemain. Tak kira lah dari negeri mana pun. sampai bila kita nak bermusuh bersama sendiri antara penyokong- penyonkong, sampai bila pun bola sepak di malaysia tak akan maju kalau ada sikap demikian. 


"Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo"

selamat bertemu kembali

assalamualaikum dan salam satu malaysia... 

Sudah lama saya meninggalkan ruangan ini sampai dah brsawanglah sudah. Bukan kerana kesibukan,cuma kemalasan melanda diri ku ini. hehehe.

saya pun bukan blogger tegar punya hehehe...sekadar suka2 nk mencoretkan suasana dunia bola dinegara kita saje. semoga selepas ini saya bersemangat menulis huhuhu.

ape2 pun saya mengucapkan tahniah kepada skuad kelantan kerana telah sekali lagi berjaya mempertahankan kejuaraan piala liga super. kata pengulas2 sukan bukan mudah untuk mempertahankan kejuaraan. Atas semangat juang yang tinggi para pemain2 dan tidak lupa juga atas semangat2 para penyokong yang tidak henti2 memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kehadap The Red Warriors.


semoga selepas ini The Red Warriors akan mampu melakar banyak lagi kejayaan tidak kira lah diperingkat asean, asia ataupun peringkat dunia. kami penyokong2 sentiasa akan menyokong. 


"Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo...... Gomo Kelate Gomo"