KYD

KYD
KYD

WELCOME

Green Hornet

Ahad, 6 Mac 2011

Sunderland mahu kukuh bagi lawatan Gunners


Setiap perlawanan adalah perlawanan yang sukar.

Steve Bruce mengakui semangat Sunderland  untuk kembali ke prestasi tidak akan lebih mudah dengan lawatan skuad pengejar gelaran saat ini, Arsenal. 

Kelab di kedudukan kelapan, Sunderland akan ke Arsenal selepas empat kekalahan berturut-turut di Liga Perdana Inggeris dan dengan aksi menentang Liverpool dan Manchester City untuk diikuti, mereka tiada jalan lain selain bermain dengan bersungguh-sungguh bagi mengelakkan kelab tersungkur ke bawah carta. 

Namun, pengurus Sunderland menyatakan skuadnya telah bertahan dalam perjalanan yang sukar bagi jadual sebelum ini dan menegaskan mereka boleh melakukannya lagi. 

"Anda menerima set perlawanan yang menakutkan pada masa akan datang  di Liga Perdana dari semasa ke semasa dan kami di salah satu daripada mereka kini," dia meluahkan perasaannya. 

"Terpulang kepada siapa yang akan anda temui, sama ada mereka yang berada di atas liga, atau di bawah tetapi mereka semua pasti sukar - kerana kita semakin sampai ke penghujung musim," katanya. 

"Kami belum memiliki keputusan yang terbaik selama tempoh sebulan atau lebih tetapi kami harus tetap positif dan berharap kami boleh ke Arsenal dan menghasilkan prestasi serta mendapatkan hasil yang baik

Tiada ulasan: