KYD

KYD
KYD

WELCOME

Green Hornet

Selasa, 26 Oktober 2010

Terdesak sangatkah FAM sekarang ini?

Terperanjat dan amat menyedihkan semua peminat Kelantan apabila hari ini tepat jam 3 petang tadi KAFA menerima pemberitahuan tentang FAM telah membuat keputusan menaikkan harga tiket daripada RM20 kepada RM30. Kenaikan mendadak 50% harga tiket ini amat memeranjatkan kerana sekiranya untuk menampung kos kerosakan selepas perlawanan sudah pasti KAFA yang dikenakan denda dan membayarnya.


Amat malang lagi apabila pihak KAFA juga telah memberitahu wakil jualan TRWC semalam, harga tiket masih kekal sepertimana harga asal tiket perlawanan akhir sebelum ini. Lihasrizad Ismail pengarah urusan TRWC  dan penyelaras penjualan tiket ketika ditanya masalah terbaru ini, beliau amat terkilan dengan kenaikan ini dan memberitahu kepada pelanggan yang telah membuat tempahan dan bayaran boleh memilih untuk mengarahkan pihak TRWC mengembalikan bayaran atau pelanggan menambah kos RM10 sepertimana kenaikan harga tiket asal RM20 kepada RM30. Dengan menghubungi dan memberitahu beliau di talian 0126868835 atau email izad@theredwarriors.com.
Kenaikan harga tiket ini menjadikan harga tiket perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2010, tiket paling mahal dalam sejarah Piala Malaysia. KAFA amat kecewa dengan kenaikan ini dan akan cuba mengemukakan satu rayuan tentang kenaikan harga tiket ini.
TRWC akan mengemaskini info tiket ini dari masa ke semasa. Berharap kelab-kelab penyokong boleh menghantar memorandum atau mengadakan bantahan kepada FAM yang dianggap mengambil kesempatan dari semangat berkobar-kobar para penyokong Kelantan ini. Terdesak sangatkah FAM sekarang ini?
Sokong Bia Bijok , Napok Bijok , Betindok Bijok , Main Bijok , Bijok Sokmo...... Gomo Kelate Gomo

Tiada ulasan: